Nová verze Ario +
Nová verze Ario + umožňuje volbu tří teplot pro pomalé vaření a pro restování. Pro pomalé vaření a restování je možné zvolit i dobu vaření. Pro pomalé vaření lze volit teploty 60-70°C, 70-80°C a 80-95°C. Pro restování je možné volit teploty 100°C, 120°C a 140°C.
Čtyři režimy vaření
Režimy vaření se liší podle použití jednotlivých pokliček a programů. Balení multifunkčního hrnce Salente Ario+ obsahuje tři poklice: horkovzdušnou troubu, poklici pro tlakové vaření a skleněnou poklici pro restování.
Horkovzdušná trouba, která je součástí balení, peče shora. Díky hornímu ohřevu dokážete připravit například menší kuře s křupavou kůžičkou, hranolky nebo koláč. Horkovzdušnou troubu můžete použít i jako doplněk po takovém vaření třeba jen k zapečení jídla.
S nerezovou nádobou na přílohy, která je součástí balení, uvaříte tlakovým vařením hlavní chod a přílohu odděleně, ale najednou v jednom hrnci! Jídlo je za pár minut hotové :-) Pro vaření přílohy současně s hlavním chodem je třeba volit skladbu jídla tak, aby doba vaření hlavního chodu i přílohy v tlaku byla pro obě části jídla ideální. Je vhodné například použít k vaření jako přílohu červenou rýži natural, která se připravuje v tlaku 30 minut,
Ovládací panely hrnce i horkovzdušné trouby jsou v českém jazyce a jsou jednoduché a intuitivní. Mimo nadefinované programy je možné použit vlastní nastavení pro tlak a čas přípravy jídla. U horkovzdušné trouby je možné nastavit i teplotu.
Skleněná poklička je vhodná pro restování nebo ohřívání pokrmů. Snadno připravíte základ na vynikající guláš. Pokud jste milovníky tzv. pomalého vaření, pomocí pokličky se z hrnce stane rázem pomalý hrnec, který využijete na přípravu výtečného domácího vývaru.
Technické specifikace
Tato položka nebyla doposud diskutována. Pokud chcete být první, klikněte na tlačítko Přidat